Recion Ecovadis-kestävyysluokituksessa hopeatasolle

Recion kirkasti Ecovadis-kestävyysluokituksensa hopeatasolle!

Maailman johtava vastuullisuusarvioija Ecovadis myönsi Recionille hopeatason luokituksen vastuullisuustyöstä. Recionilla oli aiemmin pronssitason luokitus, joka nyt kirkastettiin hopeiseksi.

Kansainvälinen EcoVadis arvioi yritysten vastuullisuutta neljällä osa-alueella: ympäristö, työntekijät/ihmisoikeudet, eettisyys sekä kestävä hankinta. Hopeataso myönnetään yrityksille, jotka sijoittuvat näiden osa-alueiden keskiarvolla mitattuna ylimpään 25 prosenttiin.

Recionin toimitusjohtaja Jari Salo kommentoi saavutusta:

”Ecovadis -hopeamitali on hieno tunnustus, jonka otamme kiitollisina vastaan. Pidämme tätä saavutuksena tehdystä työstämme ympäristöasioiden kehityksen parissa yrityksessämme. Eikä työ suinkaan lopu tähän vaan tulee jatkumaan aktiivisesti edelleen tulevina vuosina. Tavoitteemme on olla alan suunnannäyttäjä myös tulevaisuudessa”

Jatkamme siis tavoitteet kirkkaana kohti vuotta 2024!

Lue lisää Ecovadis-luokituksesta:

https://support.ecovadis.com/hc/en-us/articles/210460227-Understanding-EcoVadis-Medals