Olemme mukana Alihankinta -messuilla 26-28.9.2023

Olemme tänäkin vuonna mukana teollisuuden ammattilaisten kohtaamispaikalla Alihankinta -messuilla. Messut järjestetään ti 26 – to 28.9.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Meidät löydät osastolta A816.

Tervetuloa tapaamaan!

”Alihankinta esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma tarjoaa kolmessa päivässä ainutlaatuisen läpileikkauksen toimialan näkymistä sekä alan tulevaisuudesta. Alan ykköstapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät.

Alihankinta-tapahtuman teema vuonna 2023 on Globally Local.” – Alihankinta2023

Rekisteröidy kävijäksi ennakkoon ja saat ilmaisen sisäänpääsyn: Rekisteröidy kävijäksi täältä

Lisätietoja messuista löydät täältä.