Vårt företag

Nordisk expertis och årtionden av erfarenhet

Vårt företag

Vi erbjuder projektledning, konstruktion av rörsystem, installationstjänster, tillverkning och varmförzinkning. Vi är specialiserade inom lösningar för högtrycksrörsystem. 

Från Finland till Norden och Centraleuropa

Vi är ett traditionellt nordiskt företag. Vi levererar produkter och tjänster främst i Norden och Centraleuropa. Vårt huvudkontor ligger i Helsingfors och vår verkstad i Ylivieska. Vår årliga omsättning är cirka 300 miljoner kronor och vi har cirka 200 anställda över hela Finland.

Säkerhet, hållbarhet och hög kvalitet har alltid varit – och är fortfarande – våra kärnvärden. Du hittar vår HSEQ-verksamhetsmodell här: HSEQ Policy (pdf)

Vi klarar utmanande förhållanden

Industriella byggplatser kan vara en farlig plats för arbetare. Att arbeta i höga eller trånga utrymmen, att utsättas för högt ljud och extrema temperatur- och väderförhållanden är vanligt på byggarbetsplatser och kan utgöra en risk. 

Inom den petrokemiska industrimiljön kan arbetare utsättas för farliga kemikalier och luftburna föroreningar – som damm, dålig luft eller farliga gaser. Inom kärnindustrin är ett strålsäkert arbete en självklarhet. Lyckligtvis kan även arbete i utmanande miljöer göras säkert med rätt utrustning, utbildning och noggrann arbetsplanering. 

Prioritering av säkerhet

Säkerhet har alltid varit vår högsta prioritet. Vi tar fram en skräddarsydd arbetsplan för varje projekt, vi förser våra anställda med lämplig utrustning och utbildning. Våra experters säkerhet och hälsa är det absolut viktigaste för oss. Genom att investera i säkerhet skapar vi betydande långsiktiga fördelar för vårt företag, våra anställda och våra kunder.